Totalt antall sidevisninger

onsdag 18. april 2012

Påske på Kleiva

Er en stund siden påske nå da, men har vært rimelig travle dager etter påske, så har først hatt tid nå. Påska skal jeg tilbringe i fjæra, der vi skal grille pølse og lete etter skjell osv. Påske for meg er vår og fjære, så da ble det helt feil at det kom masse med snø. Passet ikke mine planer i det hele tatt!!!!! Men, men, når snøen fikk lagt seg og sola tittet frem, ble det ikke så ille likevel :)

Det ble mye bålkos, og svartkjelen må selvfølgelig frem :)
Snø er ikke alltid bare kos. For noen av våre firbente venner kan det også være en pest og plage. Måtte bare ta bilde av nabohunden som hadde vært på tur. Stakkars lita. Klarte ikke engang å holde hodet oppe.
Strikking hører selvfølgelig påska til. Ble en del påskekuler, som jeg pyntet uteområdet med. Ble ganske så fornøyd :)
Haren Are ble også til i løpet av påska :)
Vi hadde ei kjempeflott påske, med masse kos og avslapping. Er så heldige å ha campingvogn og spikertelt på flotte Kleiva Camping i Vikna kommune bare 20 minutter fra der vi bor, men langt nok til at det er borte. Vi har flotte naboer, og et herlig sosialt samvær. Skal noen på campingtur i Ytre Namdal, er det virkelig vært å ta turen dit :) Dere kan lese mer om campingen her: http://www.kleivacamping.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar